Kosten makelaar

Vergelijk kosten makelaar op Verhuurmakelaarsoffertes.nl! De kosten van verhuurmakelaars liggen soms nogal uiteen. Bij sommige verhuurmakelaars deelt u de kosten van de makelaar met de huurder en bij andere verhuurmakelaars betaalt u het grootste deel van de kosten. Door offertes aan te vragen bij verschillende makelaars kunt u de verhuurmakelaar kiezen die het beste bij u past. Zo betaalt u nooit meer dan dat u zelf wilt. U kunt kiezen voor lagere kosten en dus ook lagere diensten van de verhuurmakelaar of voor hogere kosten en hogere diensten. Enkele diensten die de verhuurmakelaar voor u kan doen zijn het opstellen van een contract, marketing, verzorgen van aanvragen bij gemeente etc. Het verschilt per makelaar welke diensten u krijgt voor de prijs die u betaalt.

Wij matchen uw aanvraag aan alle verhuurmakelaars in ons bestand. Wij sturen uw aanvraag door naar de beste matches, deze nemen kort daarna contact met u op. Overal in Nederland hebben wij verhuurmakelaars in ons bestand, het maakt dus niet uit waar u een woning wilt verhuren. Het is fijn een verhuurmakelaar in te schakelen voor bijvoorbeeld bemiddeling en opstellen van een goed contract.

Wilt u vrijblijvend kosten makelaar vergelijken? Vul het formulier in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen door een geschikte match.