Tijdelijke verhuur

Tijdelijke verhuur van uw woning is een ideale oplossing als deze bijvoorbeeld te koop staat of als u een paar maanden in het buitenland verblijft. U heeft zekerheid dat uw woning beschermt is tegen vandalisme en u heeft extra inkomsten gedurende de verhuurperiode.

Tijdelijke verhuur koopwoning
Als u uw koopwoning tijdelijk wilt verhuren doet u dit via de Leegstandswet. Uw woning blijft gewoon te koop staan gedurende de verhuurperiode en u heeft extra inkomsten om eventuele dubbele lasten te dekken. Ook is uw woning beter beschermd tegen vandalisme. Om uw woning via de leegstandswet te verhuren dient u een Leegstandswetvergunning aan te vragen bij uw gemeente. Uw verhuurmakelaar kan u hiermee helpen. Sinds een wetswijziging van 1 juli 2013 is het nog gemakkelijker geworden om uw woning te verhuren via de Leegstandswet. Zo mag u zelf de huurprijs kiezen, krijgt u direct een vergunning voor 5 jaar en u mag beperkte huurbescherming bieden in het contract. U kunt de huurder dus makkelijker laten vertrekken als u uw woning eenmaal heeft verkocht.

Tijdelijke verhuur huis
Voor tijdelijke verhuur van uw huis, bijvoorbeeld tijdens een vakantie of zakenreis, is het een goed idee om een verhuurmakelaar in de arm te nemen. Omdat u niet in Nederland aanwezig bent tijdens de verhuurperiode kan een verhuurmakelaar voor u problemen oplossen of uw woning beheren. Zo hoeft u nergens aan te denken als u in het buitenland zit en wordt alles voor u geregeld. U kunt aangeven bij uw offerteaanvraag of u geïnteresseerd bent in beheer van uw woning. Bij het tijdelijk verhuur van uw huis heeft u extra inkomsten om te gebruiken in het buitenland en uw woning staat niet leeg. Zo kunt u met een gerust hart naar het buitenland vertrekken.

Vraag vandaag nog maximaal 4 offertes aan voor een verhuurmakelaar voor uw woning. U krijgt alleen offertes van de beste matches! Klik hier om de offertes aan te vragen.