Verhuurmakelaar Rotterdam

Een ervaren en professionele verhuurmakelaar Rotterdam vindt u via VerhuurmakelaarsOffertes.nl!

Waarom een verhuurmakelaar Rotterdam?

Als u uw woning wilt verhuren kunt u ervoor kiezen om uw woning zelf te verhuren of te verhuren via een verkoopmakelaar. Wij raden u echter aan om te kiezen voor een specialist: de verhuurmakelaar! Deze heeft veel ervaring met het verhuren van woningen en bemiddelt ook nog nĂ¡ het tekenen van het contract. Zo heeft u altijd iemand om op terug te vallen tijdens de verhuurperiode. De verhuurmakelaars die u via Verhuurmakelaars Offertes vindt zijn allemaal gecontroleerd op hun werkwijze zodat u altijd door een goede verhuurmakelaar wordt geholpen. U krijgt informatie over huurprijs, voorwaarden en huurder. Doordat u wordt geholpen door een lokale makelaar met verstand van de markt in Rotterdam, wordt uw woning op de juiste manier aangeboden voor de lokale markt.

Ook voor verhuur via leegstandswet: Verhuurmakelaar Rotterdam

Veel koopwoningeigenaren kiezen ervoor om hun te koop staande woning te verhuren. Zo is de woning minder gevoelig voor vandalisme en heeft u extra inkomsten. Wat zijn vrijheden voor u als verhuurder?

  • U mag direct een vergunning van 5 jaar aanvragen bij uw gemeente
  • U mag de huurprijs zelf vaststellen (niet meer gebonden aan puntensysteem)
  • U hoeft geen volledige huurbescherming te garanderen (huur 3 maanden van tevoren opzeggen)
  • Uw huis blijft te koop staan gedurende de verhuurperiode

Hoe werkt het: Verhuurmakelaar Rotterdam

Allereerst vult u het formulier in op onze website. U geeft aan hoeveel offertes u wilt ontvangen en zet zoveel mogelijk informatie over de woning die u wilt verhuren in uw aanvraag. Zodoende kunnen wij uw aanvraag beter matchen aan een verhuurmakelaar. Als u uw aanvraag heeft verstuurd, sturen wij uw aanvraag door naar de beste matches. Deze reageren binnen korte tijd op uw aanvraag en geven u een offerte. U kiest uit de reacties met welke verhuurmakelaar Rotterdam u in zee wilt!

Vul nu het formulier in en krijgt binnen korte tijd reacties van verhuurmakelaar Rotterdam! Voor andere verhuurmakelaars in de Randstad: Verhuurmakelaar Amsterdam en Verhuurmakelaar Utrecht.